Hoppa till sidans innehåll

U-15: Norrlandsmästerskapen blev en lyckad helg

02 APR 2014 12:44
Nu är norrlandsmästerskapen för U15 över och vi kan summera en väldigt lyckad helg! Och det är tack vare Er som hjälpt till att jobba ideellt och arrangera detta mästerskap som vi har lyckats så bra. För en statistiknörd som mig hade det varit intressant att räkna ut hur många timmar som vi lagt ned på detta. Nu gör vi inte det, men det är många!
  • Skapad: 02 APR 2014 12:44

TACK!


Vi har naturligtvis haft hjälp av våra sponsorer som ställt upp på ett fantastiskt sätt. Utan dem hade vi inte klarat att genomföra detta. Och det är många av dem som tillfört delar som gjort att vi har kunnat lägga guldkanten på det gedigna arbete som ni alla har varit med och gjort.

Det ekonomiska utfallet från allt jobb vi har lagt ned är ännu inte klart, men det kommer att bli positivt och ge ett bra tillskott till Järpens IF och vår hockeyverksamhet under nästa säsong tack vare det jobb och den tid som ni alla har lagt ned.

Bara i organisationskommittén har vi varit 17 personer som träffats vid 7 tillfällen innan mästerskapet drog igång för att planera, organisera och diskutera hur vi
skall genomföra detta på bästa sätt. Sedan har vi haft grupper som arbetat med de olika ansvarsområdena för att detaljplanera allt och se till att allt skall finnas på plats när det drar igång. Här är det många som lagt ned väldigt mycket tid både före, under och även efter mästerskapen.

Men utan det arbete som sedan Ni alla var med och gjorde under dagarna så hade det inte blivit så bra som det blev. Det har fungerat väldigt bra!

Jag vill också rikta ett speciellt tack till de som ställt upp utan att idag ha en direkt koppling till Järpens IF. Det är ovärderligt!

Vi har fått mycket beröm från ledarna på de olika länsförbunden om hur vi arrangerat helgen och en av de saker de uppskattar mest är vårt sätt att alltid ställa upp och fixa det som de behöver hjälp med eller där man hörsammar saker som t.ex. en ledare som frös första natten, erbjuder och sedan ser till att hämta ett extra täcke hemma, så att han ej skall frysa nästa natt.

En enkel grej, men den ledaren har vid flera tillfällen pratat positivt om hur bra vi ställer upp. Både på den ledarträff vi hade i lördags kväll och vid andra tillfällen.

Från flera förbund har representanterna sagt att vi gärna får arrangera detta igen, men det är normalt en turnering som kommer vart femte år till Jämtland.

Som ansvarig ”Cupgeneral” kan jag bara konstatera att jobbet blev lätt för mig när mästerskapen väl drog igång och allt flöt som vi planerat tack vare alla som
ställde upp och jobbade och var flexibla för att göra det till det bästa mästerskapet någonsin.

Än en gång stort tack för att ni var med och gjorde Norrlandsmästerskapen för U15 2014 till ett sånt lyckat arrangemang!

 

Hälsningar

 

Järpens IF

Jan-Anders Lundhag

Cupgeneral

Skribent: Joakim Westerlind
Epost: This is a mailto link

Bjurfors_Åre_neg 2

ICA_Supermarket_Butikslogotyp_Rod_CMYK 3

 

hawe_fast

 

 

 

Postadress:
Järpens IF - Ishockey
Röjsmovägen 8
83731 Järpen

Kontakt:
Tel: 064710611
E-post: This is a mailto link

Se all info